Notify Message
Mumble and TeamSpeak Server Hosting
Veritas 10 parancsolat


1: Nem káromkodunk guild/trade chaten (néha félreérthető, csak vitát szíthatnak bizonyos megjegyzések), nem szítunk vitát más guildekkel ha problémád van keress fel officert vagy a gmastert!

2: Ha csak azért jössz, hogy (geart szerezz/megtanítsunk játszani a karaktereddel tippekkel/trükkökkel lássunk el, taxokat megtanítjuk... stb) és utána elhúzz inkább ne is jelentkezz (mostanában jellemző ez a hozzáállás magyar testvéreink körében:P)!

3: Legyél aktív, segítőkész tagja a guildünknek, segíts guildtársaidnak!

4: Guildünk rendelkezik Teamspeak 3 szerverrel raideléshez kötelező!

5: Legyél tisztába képességeiddel! Ha kevésbé érzed magad jó playernek képezd magad segítünk benne! Ha pedig annak érzed magad: Mutasd meg nekünk (ne csak a szád járjon:P)!

6: Raidekről : 25 fős Raidben játszunk, bossonként más és más setupokkal amit a GM és az Officerek döntenek el és állítják össze az aktuális csapatot, kimaradásod esetén a sértődés és egyéb gyerekes viselkedés nem elfogadott. Minden Bossra felkészülten (értsd : taktikai tudással) érkezz, segítség hozzá a honlapunkon (fórum) található vagy más egyéb helyekről beszerezhető.

7: Raidekről bővebben: Aki raidelni szeretne jelzi gmasternek/officernek aki megelőlegezi a bizalmat,de bizonyítani kell a rátermetségedet próbaidősként 25 fős raidünkben! Ha felkészületlenül jösz raidre, egyfolytában késel, nem tudod a taktikákat, nem fejlődsz, hátráltatod a raidet ne számíts rá hogy sokáig a Raid Teamben maradsz ! Enchant/gemelés jó reforge kötelező! Nézz utána vagy fórumozz (Pl: Icy-veins),de ne higgy el mindent amit leírnak, csak alapnak használható a tapasztalat többet ér bármilyen fórumnál! Használj addonokat kérd ki a leaderek véleményét milyen addon ajánlott raidekre (legalább egy raid frame (pl:xperl) meg egy deadly boss mods) minimum elvárható a többi opcionális! A raidek időpontjai általában szerda/csüt/vas 19.00-23.00, de eltérő időpontok is előfordulhatnak(figyeld a kalendart)! Aki nem jelentkezik kalendarba és nem jelöl vissza semmit következő alkalommal nem kap invet! Vegyétek komolyan!

8: Main/Alt karakterek: Természetesen mindenkinek szíve joga hány alt karaktert akar és invet is kaphat guildünkbe, de ha alt karaktered nem hasznos/nem aktív 20 nap offline után kick-et kap (main karakterre is érvényes!!!). Mindig jelezz officer/gmaster felé ha problémád akad és ez miatt nem tudsz huzamosabb ideig online lenni!

9: Rangok: amint felvételt nyersz "initiate" rangot kapsz egy darabig míg nem bizonyítasz, amint ez megtörtént és megbízhatónak tartunk a "member" a következő és ha kellően rátermett vagy és szükség is van rád a main teambe akkor kapod meg a "raid member" rangot! Officert az kaphat aki már jó ideje (1 év min) aktív megbízható tagja guildünknek és van vezetői affinitása.

10: Lootok: EPGP loot rendszert használunk !